Duo massages – op aanvraag

duo massage

Het genieten van een duomassage is een heerlijke ervaring waarbij twee mensen tegelijkertijd gemasseerd worden in dezelfde ruimte. Het is een vorm van ontspanning en verwennerij die vaak wordt gezocht door stellen, vrienden of familieleden die samen willen ontspannen.

Zodra de massage begint, zullen de masseurs of masseuses vaak synchroon werken, waarbij ze dezelfde massagetechnieken en bewegingen gebruiken. Dit zorgt voor een harmonieuze ervaring waarbij beide personen tegelijkertijd worden verwend. De druk en het tempo van de massage kunnen worden aangepast aan uw voorkeuren, variërend van zachte strijkbewegingen tot diepere knedingen, afhankelijk van wat u prettig vindt. Het is een geweldige manier om samen quality time door te brengen.

Tijdens de duomassage kunt u genieten van de voordelen van de massage, zoals het verminderen van spierspanning, het bevorderen van de doorbloeding, het verlichten van stress en het vergroten van het gevoel van welzijn. Het kan ook een gevoel van verbondenheid en intimiteit creëren tussen degenen die de massage ondergaan, omdat ze samen kunnen ontspannen en genieten van deze verwenervaring.

Gelieve me een bericht te sturen om een duomassage vast te leggen, zodat ik kan nagaan of een collega op het door u gekozen moment beschikbaar is.
De prijzen zijn gewoon het dubbele van een enkele massage.