Over AnRelax

Wie, Wat, Waar, …

An Vincke – Reeds 20 jaar bezig met massages in de vrije tijd – nam in 2019 een grote sprong om er wat meer van te maken dan gewoon een occasionele hobby.


Ontspannende rugmassage, relaxerende nek- en schoudermassage en ook hotstone massages. Dit voor zowel voor particulieren als bedrijven.


Wenst u dat de massage doorgaat bij u thuis of op kantoor, dan breng ik de massagetafel of -stoel en installeer ik die in de ruimte van uw keuze.
Sinds oktober 2021 werk ik samen met Rino Massage uit Beselare. Massages kunnen bij hem doorgaan. Ook duomassages kunnen daar doorgaan.

Wenst u een massage op een moment dat niet beschikbaar is, stuur gerust een mailtje en dan antwoord ik u snel of het toch nog mogelijk is op het door u gewenste moment.

Het is ook mogelijk om massages te laten doorgaan bij ‘t Zonnehuisje in Oostende. U kunt dan uw massage bij hen vastleggen door hen te contacteren op 059/32.24.56. Vermeld dan zeker dat u door mij wenst gemasseerd te worden! Ook bij hotel Aazaert in Blankenberge kunt u de massage ontvangen. Boeken kan via deze link.

Bij massages op deze locaties gelden wel de prijzen van hen. Info vindt u op hun sites.